Despre Companie

Vadalex Agro a fost înființată în 2005. Vadalex Agro este o echipă de profesioniști care dezvoltă activ și îmbunătățește calitatea cunoștințelor și abilităților lor pentru a oferi servicii de calitate și cele mai bune soluții pentru clienții noștri.

Compania

Astăzi, compania Vadalex Agro este reprezentantul oficial al mai mult de 25 de branduri de utilaje agricole, precum și peste 30 de branduri de semințe și produse pentru protecția plantelor. Oficiuprincipal al companiei se află în Republica Moldova, comuna Stauceni, str. Alexei Mateevici 81/2. La aceeași adresă se află și locul de expoziție, pe care este o gamă largă de echipamente autopropulsate și de asemenea tractate.

Tractoare, combine, incarcatori telescopice, semănătoare, pulverizatoare, cultivatoare, echipamente specializate pentru livezi și vita de vie și multe altele. Compania a deschis și 6 magazine agricole în Republica Moldova, 3 la Chișinău, 2 în Comrat și 1 în Edinet.

Istoria

 Vadalex Agro a fost fondată în 2005 și principala activitate a companiei a fost importul și vânzarea de produse fitosanitare, semințe și îngrășăminte.

Numărul de angajați a fost de 10 persoane. Astăzi numărul angajaților din companie este de 100 de persoane.

În 2010, compania a început să importe și să vândă utilaje agricole.

Prima unitate vândută de companie a fost semănătorul Sfoggia SIGMA 5. Brandurile cu care a colaborat compania au fost Sfoggia, Kongskilde, Agrisem, Nobili.

În 2013, Vadalex Agro a devenit dealerul oficial companiei New Holland în Moldova.

În 2018, compania a deschis un oficiu nou, precum și un loc de expoziție în comuna Stauceni.

În 2019, la comuna Stauceni a fost deschis un service ultramodern cu echipament special, care permite, in termeni cei mai rezonabili, să efectueze diagnosticarea și repararea utilajelor agricole.

Echipa

Tiganu Vitalie

Tiganu Vitalie

Director General

vadalex.agro@gmail.com

+37369152043

Anghelcev Alexandr

Anghelcev Alexandr

Director Adjunct

alexandr.anghelcev@vadalex.md

+37369715085

Crocmazan Mihail

Crocmazan Mihail

Șef Departamentului Tehnic

mihail.crocmazan@vadalex.md

+37369260416

Begal Iurie

Begal Iurie

Specialist principal în legumicultură

begaliurie@gmail.com

+37368110919

Hirsteaga Vladimir

Hirsteaga Vladimir

Administrator al departamentului de piese de schimb și service

parts@vadalex.md

+37361145602

Ceban Veaceslav

Ceban Veaceslav

Contabil șef

vadalexcontabilitate@gmail.com

+37369118896

Stefan Turcan Producator agricol

Procuram practic toata gama de produse, seminte, pesticide, tehnica agricola si suntem foarte multumiti de calitatea serviciilor si a produselor prestate de Vadalex Agro.

Produse

Vadalex-Agro SRL oferă echipamente agricole autopropulsate și tractate ale unor mărci mondiale precum „New Holland”, „Lemken”, „Sfoggia”, „Dieci”, „Arrizza”, „Nobili”, „Agrisem”, „OROS”, „Zaffrani "," Trimble "," Alpego "," Rauch "," UNIA "," Kongskilde "," TUME "," STOLL "," Hawe ",. De asemenea, compania oferă: semințe profesionale de înaltă calitate pentru culturi de câmp și legume de la: "Syngenta", "Corteva", "Dekalb", "Vilmorin", "Enza Zaden", "Seminis". produse fitosanitare și îngrășăminte minerale de la „Syngenta”, „BASF”, „Corteva”, „Agropak”, „AICL”, „Vitafer”.

Noutăți

Noutăți 16 Aug, 2022

TehAgrofest 2022

Noutăți 30 Iul, 2022

Ziua usilor deschise pentru cei mai curioși!