Noutăți 05 Sep, 2019

Combina de recoltat struguri, New Holland Braud 9090 L

Vadalex Agro a prezentat combina de recoltat struguri, care poate să înlocuiască munca a 150 de oameni pe zi

Recoltarea strugurilor reprezintă unul dintre cele mai importante momente în procesul de obținere a vinului, divinului sau a altor produse pe bază de must şi vin. Pentru a avea o productivitate mai bună, viticultorii pot apela la mașinile special construite pentru această activitate. Combina New Holland este una dintre cele mai noi modele disponibilă de acum și în Republica Moldova, prin intermediul companiei Vadalex Agro.

În cadrul unui Atelier specializat, organizat în podgoriile întreprinderii Călărași Divin, Vadalex Agro a prezentat linia de utilaje agricole pentru mecanizarea a 90% din lucrările care se efectuează în plantațiile multianuale, în deosebi plantațiile de viță de vie.

Vedeta evenimentului a fost combina de recoltat struguri. Principiul de funcționare constă în recoltarea boabelor de struguri prin scuturarea plantei, astfel încât boabele se desprind de pe ciorchine. Astfel spus, combina „încalecă” rândul de vie și îl prinde între bătătoare, care au o mișcare rapidă stânga-dreapta.

Alte noutăți

Noutăți 11 Iun, 2020

Dealer oficial companiei CAFFINI Spa in Republica Moldova

Noutăți 30 Oct, 2019

Moldagrotech (Autumn) 2019

Noutăți 10 Iun, 2019

Demo show cu Test drive

Noutăți 20 Feb, 2019

Lansarea service centru nou